Backup og Overførsel

Gendanne fra HTC Backup

Hvis du har sikkerhedskopieret din gamle telefon vha. HTC Backup, kan du gendanne sikkerhedskopien til din nye HTC-telefon.
Vigtigt:
  • Hvis du gendanner en sikkerhedskopi, overskrives eksisterende data og indstillinger på HTC-telefonen.
  • Afhængig af mængden af indhold kan gendannelse af din sikkerhedskopi via dataforbindelsen koste dig dataforbrug og tage lang tid. Det anbefales at bruge en Wi‍-Fi-forbindelse.
  • Hvis du vil gendanne betalte programmer, skal du hente og installere dem fra Google Play Butik.
  1. Når du har konfigureret din nye HTC-telefon, kan du glide Meddelelsespanelet åbent og trykke på meddelelsen Overfør eller gendan dit indhold.

Du kan også gå til Indstillinger og trykke på System eller Sikkerhedskopier og nulstil.

2. Tryk på Gendan fra HTC Backup.

Hvis din telefon er præinstalleret med Android 6 eller nyere, bliver du bedt om at downloade programmet HTC Gendan. Installér og åbn dette program, og tryk så på Gendan fra HTC Backup.

3. Hvis skærmbilledet HTC-konto vises, skal du logge på med samme konto, som du brugte, da du sikkerhedskopierede din gamle telefon.

Din Oversigt over sikkerhedskopier vises.

4. Vælg en sikkerhedskopi, og tryk på Næste.
  5. Log på dit cloud-lager, hvis du bliver bedt om det.
  6. Følg skærmvejledningen for at gendanne din sikkerhedskopi og færdiggøre konfigurationen af din telefon.
  7. Glid for at åbne meddelelsespanelet for at se, om der er en meddelelse om, at du skal afslutte konfiguration af din telefon.

Gratis programmer fra Google Play Butik gendannes i baggrunden, og du kan følge status ved en meddelelse i statuslinjen. Hvis du vil gendanne betalte programmer, skal du hente og installere dem fra Google Play Butik.