Backup og Overførsel

Overføre indhold fra en Android-telefon

På din gamle Android-telefon henter du HTC værktøj til overførsel og bruger det til at overføre dit indhold til din nye HTC-telefon.

De typer af lokalt lagret indhold på din gamle telefon, som HTC værktøj til overførsel kan overføre omfatter kontakter, meddelelser, musik, billeder, videoer og nogle indstillinger. Andre typer af data, som f.eks. opkaldshistorik, e-mail-konti og nogle HTC-indstillinger for programmer kan overføres fra HTC-telefoner, som har HTC Sense 5.5 eller højere.

1. På din nye telefon går du til Indstillinger.
  2. Tryk på Hent indhold fra en anden telefon eller System > Hent indhold fra en anden telefon.
  3. Vælg om du vil overføre fra en HTC Android-telefon eller fra en anden Android-telefon.
  4. På skærmen Hent indhold fra en anden telefon trykker du på Næste.
  5. Download HTC værktøj til overførsel fra Google Play Butik, installér værktøjet på din gamle telefon, og åbn værktøjet.
  6. Når du ser en pinkode på din gamle telefon, skal du sikre dig, at den samme pinkode også vises på den nye HTC-telefon, før du fortsætter.
    Bemærk: Hvis pinkoden ikke vises, skal du trykke på Prøv igen på din gamle telefon. Hvis pinkoden stadig ikke vises, kan det betyde, at din gamle telefon ikke kan forbinde til din HTC-telefon. Hvis dette sker, skal du prøve en anden overførselsmetode.
  7. Tryk på Bekræft på din gamle telefon.
  8. På din gamle telefon vælger du de typer indhold, du vil overføre, og tryk så på Overfør.
  9. Vent på, at overførslen bliver færdig.
  10. Tryk på Udført på begge telefoner.