Backup og Overførsel

HTC Backup til Android 5 Lollipop og ældre

Ældre HTC-telefoner, der har Android 5 Lollipop eller ældre, understøtter stadig tjenesten HTC Backup.

Følgende kan sikkerhedskopieres:

Startskærm Baggrund til startskærm, widgets og startskærmlayout.
Konti og adgangskoder Gemmer dine loginoplysninger til mange populære e-mailkonti og sociale netværkskonti som fx Exchange ActiveSync, Outlook.com og POP/IMAP.
Programliste Gratis programmer, du har installeret. Programskærmens gitterstørrelse og sortering.
Programindstillinger og data Data fra HTC-programmer, herunder kontakter, tekstmeddelelser og opkaldsoversigt.
Indstillinger for enheden Ringetoner, Wi‍-Fi-netværk og deres adgangskoder samt visse enhedsindstillinger.
Vigtigt: Det anbefales at bruge en Wi‍-Fi-forbindelse. Afhængig af mængden af indhold kan en manuel sikkerhedskopiering via en dataforbindelse koste ekstra dataforbrug og tage lang tid.
  1. Gå til Indstillinger, og tryk på Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  2. Hvis det er første gang, du konfigurerer og bruger HTC Backup, skal du trykke på Sikkerhedskopierings-konto > HTC-konto.

Log ind på din HTC-konto vha. din Google, Facebook eller e-mailkonto. Vælg herefter den cloud lagerkonto, du vil bruge til at sikkerhedskopiere din telefon til.

3. Tryk på Sikkerhedskopier nu for manuelt at sikkerhedskopiere telefonen.
Det anbefales, du gør sikkerhedskopierer din telefon dagligt, når den er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk. Du skal blot slå automatisk sikkerhedskopiering til.