Backup og Overførsel

Sikkerhedskopierer Android 8 telefon

På HTC-telefoner med Android 8 kan følgende sikkerhedskopieres til Google Drev vha. din Google-konto.
Startskærm Baggrund
Programliste
  • Programmer installeret fra Google Play Butik.
  • Programskærmenes gitterstørrelse, sorteringsrækkefølge samt programmapper, du har oprettet i Tilpasset visning.
Programdata og indstillinger
  • SMS'er.
  • Opkaldsoversigt.
  • Alle de handlinger i programmet, du har optaget i Edge Sense.
  • Google Calendar og Gmail-indstillinger.
  • Data, der er synkroniseret til din Google-konto som fx Google-kontakter og kalenderbegivenheder.
  • Data in HTC-programmer som fx kontakter i programmet Personer, du har gemt på telefonen, Ur og bylisten til Vejr samt e-mailkonti i Mail-programmet.
  • Data og indstillinger fra installerede tredjepartsprogrammer, afhængigt af, om disse programmer tillader dette.
Indstillinger for enheden Ringetoner, Wi‍-Fi-netværk og deres adgangskoder samt visse enhedsindstillinger.

Hvis din telefon er opdateret til Android 8 fra Android 7, skal du følge samme procedure for sikkerhedskopiering som før. Se Sikkerhedskopiere en Android 6 eller 7 telefon.

Bemærk: Hvis du vil sikkerhedskopiere SMS'er på en telefon som fx HTC 10, der er opdateret fra Android 6 til 7 og derefter til Android 8, er du nødt til at fjerne din Google-konto — den konto du brugte til at sikkerhedskopiere med — og logge på denne konto igen.

Følg nedenstående trin for at sikkerhedskopiere en HTC-telefon, der er forhåndsinstalleret med Android 8.

  1. Gå til Indstillinger og tryk på System > Sikkerhedskopier.
  2. Sørg for at Sikkerhedskopier til Google Drev er slået til.
  3. Brug den primære Google-konto, du loggede på din telefon med, som sikkerhedskopierings-konto.

    Eller tryk på Sikkerhedskopierings-konto for at tilføje eller vælge en anden Google-konto og bruge denne til sikkerhedskopiering.

  4. Tryk på Programdata og tjek, at Automatisk gendannelse er slået til.

    Dette tillader, at et programs data og indstillinger kan gendannes, når du geninstallerer programmet på en anden telefon.

Automatisk sikkerhedskopiering sikkerhedskopierer jævnligt telefonen til en privat mappe i Google Drev. Dette sker hver 24 timer, når telefonen ikke er i brug, oplader og er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk.

Sikkerhedskopidata tæller ikke med i dit tilgængelige Google Drev-lager. Store filer eller filer, som programudviklere har valgt at udelukke fra tjenesten, sikkerhedskopieres ikke.