Backup og Overførsel

Gendannelse af din sikkerhedskopi vha. din Google-konto

Sådan gendanner du en sikkerhedskopi fra dit Google Drev-lager til din nye HTC-telefon.
  1. Når du tænder for telefonen første gang eller efter, at du har nulstillet den til fabriksindstillingerne, skal du følge skærmvejledningen for at starte opsætning af telefonen.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du logge på din Google-konto.
  3. Vælg fra hvilken gammel telefon du vil gendanne programmer og data.
  4. Vælg at gendanne alle programmer eller vælg kun de, du vil installere på din nye telefon.
  5. Følg skærmvejledningen for at færdiggøre konfiguration af telefonen og gendanne programmerne.
Bemærk: Muligheden for at gendanne baggrunden kan afhænge af skærmens kompatibilitet mht. opløsning mellem den gamle og nye telefon.