Backup og Overførsel

Sikkerhedskopiere en Android 6 eller 7 telefon

Hvis du har en HTC-telefon med Android 6 eller 7, skal du bruge din Google-konto til at sikkerhedskopiere telefonen til Google Drev.

Følgende kan sikkerhedskopieres:

Startskærm Baggrund
Programliste
  • Programmer installeret fra Google Play Butik.
  • Programskærmens gitterstørrelse og sortering, hvis telefonen understøtter HTC Sense Home.
Programdata og indstillinger
  • Google Calendar og Gmail-indstillinger.
  • Data, der er synkroniseret til din Google-konto som fx Google-kontakter og kalenderbegivenheder.
  • Kontakter og opkaldsoversigt i programmet Personer, Ur og bylisten til Vejr samt e-mailkonti i Mail-programmet, hvis disse HTC-programmer er forhåndsinstalleret på din telefon.
  • Data og indstillinger fra installerede tredjepartsprogrammer, afhængigt af, om disse programmer tillader dette.
Indstillinger for enheden Ringetoner, Wi‍-Fi-netværk og deres adgangskoder samt visse enhedsindstillinger.
  1. Gå til Indstillinger, og tryk på Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  2. Tryk på Sikkerhedskopier mine data.
  3. Tryk på Til/Fra for at slå Automatisk Sikkerhedskopiering til, og tryk derefter på TILBAGE-knappen.
  4. Sørg for at Automatisk gendannelse er slået til.

Dette tillader, at et programs data og indstillinger kan gendannes, når du geninstallerer programmet på en anden telefon.

Automatisk sikkerhedskopiering sikkerhedskopierer jævnligt telefonen til en privat mappe i Google Drev. Dette sker hver 24 timer, når telefonen ikke er i brug, oplader og er tilsluttet et Wi‍-Fi-netværk.

Sikkerhedskopidata tæller ikke med i dit tilgængelige Google Drev-lager. Store filer eller filer, som programudviklere har valgt at udelukke fra tjenesten, sikkerhedskopieres ikke.