HTC Desire 12‎

< < Menu

Din kontaktlista

I programmet Kontakter istas alla kontakter du har i HTC Desire 12 och från de online-konton som du är inloggad på. Använd Kontakter-appen för att enkelt hantera kommunikation med personer som är viktiga för dig.
  1. Startsidan svep uppåt, hitta och tryck sedan på Kontakter.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. På din kontaktlista kan du:
    • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
    • Skapa, redigera, hitta eller skicka kontakter.
    • Tryck på en kontakt för att hitta sätt att snabbt ta kontakt med personen.
Tips: För att sortera dina kontakter efter för- eller efternamn, tryck på > Inställningar > Sortera efter.