HTC Desire 12‎

< < Menu

Använda HTC Desire 12 som en Wi‍-Fi-hotspot

Dela din dataanslutning med andra enheter genom att förvandla HTC Desire 12 till en Wi‍-Fi-hotspot.

Viktigt:
  • Se till att dataanslutningen är aktiverad.
  • Du måste ha en godkänd dataanslutning som kopplats till ditt konto av din mobiloperatör för att använda denna tjänst. Enheter som är anslutna till din Wi‍-Fi-hotspot använder data från ditt mobilabonnemang.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Under Trådlöst nätverk och nätverk, tryck på Mer.
  3. Tryck på Internetdelning och portabel surfzon > Mobil WiFi-Hotspot.

Första gången du slår på Wi‍-Fi-hotspot måste du ställa in den.

4. Tryck på Konfigurera trådlös surfzon via WiFi-Hotspot och ange sedan ett namn eller använd standardnamnet.
  5. Ange ett lösenord eller använd standardlösenordet.

Lösenordet är nyckeln som andra behöver ange på sina enheter så att de kan ansluta och använda HTC Desire 12 som en trådlös router.

6. Tryck på Spara.
  7. Tryck på Mobil Wi-Fi Surfpunkt På/av för att slå på den.

HTC Desire 12 är förberedd för att användas som en Wi‍-Fi-hotspot när du ser i statusfältet.

Viktigt: För att minimera säkerhetsrisken, använd standardinställningarna för säkerhet och ange ett starkt och unikt lösenord.