HTC Desire 12‎

< < Menu

Montera bort minneskortet

Om du vill ta ut minneskortet medan HTC Desire 12 är på måste du först montera bort minneskortet så att filerna på minneskortet inte skadas eller korrumperas.
Viktigt: Om minneskortet används som internminne och det finns program på kortet, kommer du inte att kunna öppna dessa program efter att ha tagit bort kortet.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Lagring.
  2. Gör ett av följande:
    • Om minneskortet visas under Bärbar lagring, tryck på .
    • Om minneskortet visas under Enhetslagring, tryck på kortnamnet och sedan på > Mata ut.