HTC Desire 12‎

< < Menu

Slå på eller stänga av dataanslutningen

Om du stänger av din dataanslutning kan du spara in både batteritid och avgifter för datatrafik.
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Dataanvändning.
  3. Tryck på knappen Mobildata På/av för att slå på eller stänga av den.
Obs!: Om du inte har dataanslutning på och inte heller är ansluten till ett Wi‍-Fi-nätverk kan du inte få automatiska uppdateringar av din e-post, sociala nätverkskonton och annan synkroniserad information.