HTC Desire 12‎

< < Menu

Slår på eller stänga av viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC Desire 12 i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC Desire 12 ligger i väskan.
  • För att stänga av skärmen och växla till Viloläge, tryck kort på STRÖM-knappen.

HTC Desire 12 försätts även automatiskt i viloläge när den inte använts på ett tag. Du kan ändra tiden innan HTC Desire 12 går till viloläge genom att ställa in Skärmtimeout.

• Om du vill väcka telefonen från viloläget, tryck på STRÖM-knappen.