HTC Desire 12‎

< < Menu

Flygplansläge

När du aktiverar flygplansläget stängs alla trådlösa radiofunktioner i HTC Desire 12 av, inklusive ringfunktion, datatjänster, Bluetooth och Wi‍-Fi.

När du inaktiverar Flygplansläge, sätts samtalsfunktionen på igen och föregående inställning av Bluetooth och Wi‍-Fi återställs.

Obs!:
  • Du kan aktivera Bluetooth och Wi‍-Fi manuellt efter att Flygplansläge har aktiverats.
  • Om USB tethering är aktiverat stängs det av när Flygplansläge aktiveras. Du måste aktivera USB tethering manuellt efter att du har inaktiverat Flygplansläge.
Gör något av följande för att sätta på eller stänga av Flygplansläge:
  • I Inställningar > Mer, tryck på flygplansläge På/av för att slå på eller stänga av flygplansläget.
  • Svep nedåt med två fingrar från statusfältet för att öppna panelen Snabbinställningar. Tryck på rutan Flygplansläge för att sätta på eller stänga av flygplansläget.
När läget aktiverats visas ikonen för Flygplansläge i statusfältet.