HTC Desire 12‎

< < Menu

Klippa ned en video

1. På en Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Foton.
  2. Tryck på en videos miniatyrbild för att visa den i helskärmsläge.
  3. Tryck på Knappen Redigera foto och dra sedan klippreglagen till den del där du vill att videon ska börja och sluta.
  4. Tryck på Knappen Spela upp video för att förhandsgranska den klippta videon.
  5. Tryck på Spara.
Den nedklippta videon sparas som en kopia. Ursprungsvideon förblir oredigerad.