HTC Desire 12‎

< < Menu

Reseläge

Reser du ofta i olika tidszoner? Slå på Reseläge i Inställningar för att se en dubbel klocka på startsidan och låsskärmen som visar både hem- och den nuvarande tidszonen.
Viktigt:
  • Se till att du slår på platstjänster i telefonens inställningar.
  • Ställ först in din hemtidszon i Klocka-appen.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Datum och tid.
  2. Tryck på Reseläge På/av-knappen för att slå på eller stänga av reseläget.
Du ser en dubbel klocka för din hem- och nuvarande plats när telefonen upptäcker en annan tidszon jämfört med den hemtidszon som du har angett.
Relaterade guider