HTC Desire 12‎

< < Menu

Pekljud och vibration

Vissa personer gillar ljudet eller vibrationerna när de pekar skärmen, andra gör det inte. Du kakn slå på eller stänga av olika typer av pekljud och vibrationer på HTC Desire 12.
  • Pektoner när du pekar på telefonens knappsats
  • Pekljud när du pekar på skärmobjekt
  • Ljud på skärmlåset
  • Vibrationer när du trycker på navigeringsknappar
  • Pekljud och vibration när du trycker på tangentbordet

Stänga av och slå på pekljud och vibrationer

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Ljud.
  2. Tryck på Andra ljud.
  3. Tryck på På/av-knappen bredvid alternativet som du vill växla.

Stänga av tangentbordsljud och vibration

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Språk och inmatning.
  2. Tryck på Virtuellt tangentbord > TouchPal - HTC Sense-version > Allmänna inställningar.
  3. När skärmen Allmänna inställningar visas kan du göra följande:
    • Tryck på Tangentljud, rensa Systemvolym och dra sedan reglaget hela vägen åt vänster för att stänga av tangentljud.
    • Tryck på Tangentvibration, rensa Systemstandard och dra sedan reglaget hela vägen åt vänster för att stänga av tangentvibration.
  4. Tryck på OK.