HTC Desire 12‎

< < Menu

Starta om HTC Desire 12 (hård återställning)

Om HTC Desire 12 har ett ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer telefonen till sitt ursprungsläge — stadiet innan du slog på telefonen för första gången.
Viktigt: Fabriksåterställning kommer ta bort alla data på din telefons lagringsutrymme, inkluderat appar du laddat ned och installerat, och dina konton, filer och system och appdatainställningar. Se till att säkerhetskopiera all data och alla filer som du vill behålla innan du utför en fabriksåterställning.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Återställ standardinställningar.
  3. Tryck på Återställ telefonen.
  4. Tryck på Radera allt.
Obs!: En fabriksåterställning kanske inte raderar all data från telefonen permanent, inklusive personlig information.