HTC Desire 12‎

< < Menu

Använda batterisparläget

Batterisparläget bidrar till att öka batteriets livslängd. Den minskar användningen av telefonens funktioner som tömmer batteriet såsom platstjänster och mobil data.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Batteri.
  3. Tryck på Batterisparfunktion och sedan på knappen På/av för att slå på eller stänga av batterisparläget.

För att ställa in automatisk växling till det här läget, tryck på Slå på automatiskt och välj sedan en batterinivå.