HTC Desire 12‎

< < Menu

Filhanterare

Använd programmet Filhanterare för att bläddra och organisera dina filer och mappar på telefonens lagringsutrymme och minneskortet.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Filhanterare.
  2. På programmets Startsida trycker du på en fillagring för att öppna den.
  3. Om du vill byta namn på en fil eller mapp trycker du på och håller nere och trycker sedan på > Byt namn.
  4. Om du vill markera flera objekt trycker du på > Välj fil eller mapp. Tryck sedan på varje objekt som du vill välja eller tryck på > Markera allt.
  5. Efter att ha markerat objekten, tryck på ikonerna längst ner på Filhanterare för att dela, kopiera, klippa eller ta bort dem. Du kan bara dela filer och inte mappar.
  6. Efter att ha kopierat eller klippt objekt, navigerar du till en annan mapp eller fillagring och klistrar sedan in dem.