HTC Desire 12‎

< < Menu

Hur kan jag skriva snabbare?

Skärmtangentbordet på telefonen är mycket anpassningsbart. Du kan ändra dess inställningar och alternativ för att förbättra din skrivupplevelse.

Här är några tips som du kan prova:

• Visa sifferknapparna på den översta raden på tangentbordet. Gå till Inställningarna och tryck sedan på Språk och inmatning. Tryck på Virtuellt tangentbord > TouchPal - HTC Sense-version > Allmänna inställningar. Välj Antal rader.
  • Slå på prediktiv textinmatning. Gå till Inställningarna och tryck sedan på Språk och inmatning. Tryck på Virtuellt tangentbord > TouchPal - HTC Sense-version > Smart inmatning och se till att Kontextuell förutsägelse är vald. Detta alternativ gör det möjligt att föreslå nästa ord och gör också att tangentbordet lär sig dina vanliga ordmönster för en bättre föreslagning av ord.
  • Växla till liggande läge. Svep nedåt med två fingrar från statusfältet och kontrollera om Rotera automatiskt är påslagen. Öppna programmet du behöver och tryck sedan på ett textfält för att visa tangentbordet. Vrid telefonen i sidled för att ha ett större tangentbord.
    Du kan sedan trycka på > Dela.
    Screen showing a split TouchPal keyboard.
  • Ändra storlek och flytta tangentbordet.
    Screen showing the resize button for resizing the TouchPal keyboard.

Öppna programmet du behöver och tryck sedan på ett textfält för att visa tangentbordet. Tryck på och tryck sedan på Ändra storlek. Dra i en av pilarna för att ändra tangentbordets storlek.

För att flytta upp tangentbordet dra mittknappen uppåt.

Screen showing how to move the TouchPal keyboard using an upward finger gesture.