HTC Desire 12‎

< < Menu

Lära känna dina inställningar

Vill du ändra ringsignal, konfigurera en Wi‍-Fi-anslutning eller lägga till dina konton? Gör detta och mer i Inställningar.
  1. Öppna Inställningar från skärmen Program eller meddelandepanelen.
    • På startsidan sveper du uppåt eller trycker på , hitta sedan och tryck på Inställningar.
    • Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Här är några grundinställningar som du kan ändra:
    • Tryck på På/av bredvid t.ex. Wi-Fi för att aktivera eller inaktivera funktionen. Tryck på objektet för att konfigurera dess inställningar.
    • Tryck på Ljud för att ställa in en ringsignal eller ändra ringsignalvolymen.
    • Tryck på Meddelanden för att konfigurera meddelandeinställningar.
    • Tryck på Konton för att lägga till och logga in på dina olika konton, t.ex. e-post, sociala nätverk m.m.
    • Tryck på Säkerhet för att säkra HTC Desire 12, t.ex. med ett skärmlås.
    • Tryck på ett objekt i Förslag för att se nya eller rekommenderade inställningar att anpassa.
  3. Du kan också svepa åt höger på skärmen Inställningar för att se en lista över de viktigaste inställningarna och snabbt hoppa från en inställning till en annan. Eller tryck på i Inställningar för att snabbt hitta alternativ och inställningar.