HTC Desire 12‎

< < Menu

Hämta program från Google Play Store

Google Play Store är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till din HTC Desire 12. Välj från ett stort urval av gratis- och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • För att köpa program och annat innehåll i Google Play Store kan du använda betalningsmetoder från ditt Google-konto. När du gör ditt första köp läggs din valda betalningsmetod till ditt Google-konto. För mer information om godkända betalningsmetoder, se support.google.com.
  • Tillgängliga betalningsmetoder varierar beroende på land.
  • Namnet på Play Store-programmet kan variera beroende på i vilken region du befinner dig.

Leta upp och installera ett program

När du installerar program och använder dem i HTC Desire 12 kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera endast program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig när du laddar ner program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder av dina data i HTC Desire 12. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda hämtade program.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på sökfältet och ange programnamnet du letar efter.
  3. När du ser programmet i sökresultatlistan, tryck på det och läs dess beskrivning och användarrecensioner.
  4. Gör ett av följande:
    • För att installera ett gratisprogram trycker du på Installera.
    • För att installera ett betalprogram, tryck på prisknappen. Om du inte har lagt till en betalningsmetod till ditt Google-konto trycker du på för att välja betalningsmetod och sedan på Fortsätt.
För att öppna programmet trycker du på Öppna efter installationen eller går till skärmen Appar och trycker på appen.
Tips: Program uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. Som standard hämtas uppdateringar automatiskt när telefonen är ansluten till ett Wi‍-Fi nätverk. Du kan stänga av automatisk uppdatering i Google Play Store-programinställningar. Se Installerar programuppdateringar från Google Play Store.

Återställa program från Google Play Store

Uppgraderat till en ny telefon, ersatt en tappad telefon eller utfört en fabriksåterställning? Återställ program som du tidigare har hämtat.
  1. Startsidan svep uppåt och tryck sedan på Play Store.
  2. Tryck på för att öppna den utskjutbara menyn.
  3. Tryck på Mina program och spel och svep till fliken Bibliotek.
  4. Tryck på Installera bredvid programmet som du vill återställa.

För mer information, se Google Play Store-hjälpen.