HTC Desire 12‎

< < Menu

Översikt av HTC Desire 12

Efter att ha tagit ut HTC Desire 12 från förpackningen, bekanta dig först med kortplatsens läge, kontroller och sensorer.
  1. VOLYM-kontroll
  2. STRÖM-knappen
  3. Högtalare
  4. micro USB-anslutning
  5. Mikrofon
  6. 3,5 mm hörlurskontakt
  7. nano-SIM och fack för minneskort
  8. Närhets- och ljussensor
  9. Främre kamera
  10. Meddelande-LED

Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.

Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC Desire 12.
  • Undvik att vätska eller damm kommer in i mikrofonens öppning för att förhindra skador på mikrofonen.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.
  • Ta inte isär telefonens delar. Försök inte bända upp telefonen eller ta ut batteriet med våld. Detta kan skada telefonen eller dess elektronik och gör garantin ogiltig.