HTC Desire 12‎

< < Menu

Kopiera filer mellan HTC Desire 12 och din dator

Du kan kopiera musik, foton och andra filer till HTC Desire 12.
Viktigt:
  • Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till HTC Desire 12 eller vice versa.
  • Om du använder minneskortet som internminne, kommer datorn bara att visa minneskortets innehåll.
  1. Anslut HTC Desire 12 till datorn med den medföljande micro USB-kabeln.
  2. Lås upp skärmen på HTC Desire 12 om den är låst.
  3. När du får ett popup-meddelande som frågar om du vill använda USB för filöverföringar, tryck på Ja.

Om du inte ser detta meddelande, öppna meddelandepanelen och tryck på meddelandet Använd USB till och tryck därefter på Överföra filer.

Du kommer då att se alternativ för visning eller importering av filer på datorskärmen.

4. Välj att visa filer.
  5. Kopiera filerna från datorn till HTC Desire 12 eller vice versa.
  6. När filerna har kopierats klart, koppla ur HTC Desire 12 från datorn.