HTC Desire 12‎

< < Menu

Samtalshistorik

Använd Samtalshistorik för att kontrollera missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

1. Startsidan tryck på telefonikonen för att öppna programmet Telefon.
  2. Svep med fingret för att visa fliken Samtalshistorik.
  3. Gör ett av följande:
    • Tryck på ett namn eller nummer i listan för att ringa.
    • Tryck och hålla in på ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn.

Lägga till ett nytt telefonnummer bland dina kontakter från Samtalshistorik

1. På fliken Smtalshistorik trycker du på numret du vill lägga till som en ny kontakt.
  2. Välj om du vill skapa en ny kontakt eller spara numret i en befintlig kontakt.

Radera listan Samtalshistorik

1. På fliken Samtalshistorik, tryck på > Samtalshistorik.
  2. För att rensa hela listan trycker du på > Rensa samtalshistorik.
  3. Tryck på OK.
Tips: För att rensa enskilda objekt, gå till fliken Samtalshistorik tryck på kontaktens namn eller nummer som du vill radera och tryck sedan på > .