HTC Desire 12‎

< < Menu

Byta skärmspråk

Då språket ändras justeras tangentbordets layout, datum och tidsformat med mera.

Du kan välja flera språk och specifika dialekter så att appar med lokalt innehåll visas på rätt sätt.

1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Språk och inmatning.
  2. Tryck på Språk. Det första språket i listan är standardvisningsspråk.
  3. Tryck på Lägg till ett språk för att lägga till ett annat språk i listan och välj sedan en regional variant av språket.
    Tips: Du kan trycka och hålla ned bredvid det språk du vill ha och dra det till början av listan för att ställa in det som ditt skärmspråk.
  4. För att ta bort ett språk från listan trycker du på > Ta bort och väljer sedan de språk du vill ta bort.