HTC Desire 12‎

< < Menu

Ändra skärmens typsnitt

Ladda ner teckensnitt på nätet så att du kan ändra typ av teckensnitt.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm.
  2. Tryck på Typsnitt.
  3. Växla till fliken Online, välj ett typsnitt som du gillar och tryck sedan på Hämta.
  4. Tryck på Använd för att använda den typsnitt du precis har laddat ner.
Tips: För att byta till ett annat typsnitt som du har laddat ner, byt till fliken Lokal. Välj ett typsnitt i listan och tryck sedan på Använd.