HTC Desire 12‎

< < Menu

Säkerhetskopiera HTC Desire 12

Säkerhetskopiera automatiskt HTC Desire 12 till Google Drive så du kan återställa innehåll såsom appdata och inställningar när det behövs.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Säkerhetskopiera min data.
  3. Tryck på På/Av-knappen för att slå på den och sedan på .
  4. Kontrollera Automatisk återställning är påslagen.

Detta möjliggör att ett programs data och inställningar sparas genom Android Backup-tjänsten för att återställas när du installerar programmet på HTC Desire 12.

Tips: För att välja ett annat backupkonto än ditt primära Google-konto, tryck på Backupkonto och välj sedan ett annat Google-konto. Du kan även trycka på Lägg till konto för att lägga till ett nytt Google-konto för din säkerhetskopia.

Vilka typer av data kan säkerhetskopieras?

På telefoner som kör Android 7 kan dessa objekt säkerhetskopieras med ditt Google-konto:

Startsida Bakgrund
Programlista
  • Program installerade genom Google Play Store.
  • Programskärmens nätstorlek, sorteringsordning och programmappar du skapade i Anpassad vy.
Programdata och inställningar
  • Samtalshistorik.
  • Google Kalender och Gmail inställningar.
  • Data som synkroniseras till ditt Google konto så som Google kontakter och kalenderhändelser.
  • Data i HTC-program så som kontakter i programmet Kontakter som du sparade på telefonen, Klocka och stadslistan i Väder och e-postkonton i programmet E-post.
  • Data och inställningar i program från tredje part som du har installerat, beroende på om dessa program tillåter detta.
Enhetsinställningar Ringsignaler, Wi‍-Fi-nätverk och deras lösenord och vissa enhetsinställningar.

Automatisk säkerhetskopiering säkerhetskopierar regelbundet din telefon till en privat mapp i Google Drive. Detta sker varje dygn när telefonen är i viloläge, laddas och är ansluten till ett Wi‍-Fi-nätverk.

Säkerhetskopierad data kommer inte att räknas in i din Google Drive lagringskvot. Stora filer eller filer som program-utvecklare har valt att utesluta från tjänsten kommer inte att säkerhetskopieras.

Obs!: Återställning av bakgrundsbilden från din gamla telefon kan bero på skärmupplösningskompatibilitet mellan din gamla telefon och HTC Desire 12.