HTC Desire 12‎

< < Menu

Kontrollera programbehörigheter

När du öppnar appar för första gången blir du tillfrågad att ge dem behörighet för att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, t.ex. kontakter eller mikrofon. Detta ger dig mer kontroll över vilka program har behörig åtkomst.
  • Om du misstänker att en viss app är skadlig eller begär onödiga behörigheter, bör du välja Neka för att skydda din telefon.
  • När du väljer Neka för en betrodd app kanske du inte kan använda appen eller komma åt dess funktioner helt och hållet. När detta händer, gå till Inställningar för att ändra programbehörigheter.
  1. Startskärm svep uppåt, hitta och tryck sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Program.
  3. Tryck på den app som du vill kontrollera och sedan på Behörigheter.
  4. Välj vilka behörigheter som du vill aktivera.