HTC Desire 12‎

< < Menu

Skärmens ljusstyrka

Nivån på skärmens ljusstyrka kan justeras automatiskt eller ställas in manuellt.
  1. Från Startskärm svep uppåt och tryck sedan på Inställningar > Skärm.
  2. Använd Adaptiv ljusstyrka för att automatiskt justera skärmens ljusstyrka beroende på ljuset i din omgivning. Denna funktion är på som standard.

Om du vill ställa in skärmens ljusstyrka manuellt trycker du på Adaptiv ljusstyrka På/av för att stänga av den.

3. Tryck på Ljusstyrka och dra i reglaget.

Detta ställer in maximal ljusstyrka för Adaptiv ljusstyrka om funktionen är påslagen eller så kan du ställa in skärmens ljusstyrka manuellt om funktionen är avstängd.