HTC Desire 12‎

< < Menu

Varför laddas mitt batteri ur så snabbt?

Att förstå telefonens strömförbrukning är viktig för att förstå vad som orsakar att den laddas ur.
  • Under Använd sedan senaste fulladdning kan du se vilka program och systemtjänster som använder batteriet och en uppskattad andel av batteriet som programmet eller tjänsten har använt. Se Hur kontrollerar jag batterianvändningen på min telefon?.
  • Uppdatera program och programvara kan bidra till att förbättra batteritiden genom att försäkra sig om att de senaste prestandaförbättringarna är installerade. Uppdatera alla program i Google Play Store -programmet och sök efter uppdateringar för telefonens programvara i Inställningar > Om telefonen > Systemuppdateringar.
  • Om problemet uppstod nyligen kan det hjälpa att avinstallera program som har installerats precis innan problemet började. Vissa program är inte optimerade för batterianvändning lika bra som andra, och kan påverka enhetens batterilivslängd. Gå till Inställningar > Program eller Programhanterare. Välj ett program som installerades kort innan problem med batteriet som laddas ur började. Tryck på Avinstallera.