HTC Desire 12‎

< < Menu

Vad är det bästa sättet för att avsluta eller stänga program?

Vissa användare laddar ner aktivitetshanterare från tredje part för att hantera sina program. När de inte hanteras på rätt sätt, kan dessa aktivitetshanterare faktiskt göra mer skada än nytta. Om du har ett av dessa program installerade, är det rekommenderat att avinstallera det såvida du inte är väl medveten om hur program körs och hanterar systemuppgifter i bakgrunden. Ett enkelt och mer effektivt sätt att avsluta program som körs är att stänga dem från Senaste program-skärmen.
  1. Tryck på knappen SENASTE PROGRAM.
  2. Bläddra igenom korten för att hitta programmet och svep sedan den åt vänster eller höger.
För att stänga alla aktiva program på en gång, tryck på Rensa alla.