HTC Desire 12‎

< < Menu

Vad borde jag göra innan jag uppdaterar telefonens programvara?

Innan du laddar ner och installerar en ny programuppdatering på telefonen, se till att telefonen är klar för uppdateringen genom att utföra stegen nedan.
  • Säkerhetskopiera data och filer som du vill behålla.
  • Om telefonen använder Android 6 Marshmallow eller högre, kontrollera om det finns tillräckligt med minne i Inställningar > Minne.
  • Ladda telefonen till mer än 50 %.
  • Anslut till internet med hjälp av en stabil mobildata- eller Wi‍-Fi-anslutning.