HTC Desire 12‎

< < Menu

Vad är Smart Lock och hur använder jag den?

Smart Lock ger dig ett snabbare sätt att låsa upp telefonen än att ange ett lösenord, en PIN-kod eller ett mönster. Du kan konfigurera telefonen så att den känner igen ditt ansikte eller en annan betrodd enhet innan du kan låsa upp skärmen. Det är ett bra alternativ att ha om du ofta glömmer lösenord.
  1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Säkerhet.
  3. Tryck på Skärmlås, välj sedan och konfigurera ett skärmlås. Detta kommer att vara din reservmetod för skärmlås.
  4. Säkerhet-skärmen tryck på Smart lås.
  5. Bekräfta skärmlåset.
  6. Välj vad du vill att telefonen ska upptäcka innan den låser upp.
  7. Följ anvisningarna på skärmen.