HTC Desire 12‎

< < Menu

Vad används Batterioptimering i Inställningar för?

I telefoner med Android 6 eller senare som har Doze-läge och Program-viloläge sker batterioptimering när telefonen är i ett djupt viloläge eller när program inte har använts på flera dagar. Detta bidrar till att förlänga batteritiden.

Om du behöver att vissa appar är aktiva även när du inte använder dem, kan du stänga av batterioptimering i dessa appar. Det gör att de körs i bakgrunden, men kan få dem att använda mer batteri. Se användarhandboken eller guiderna för att få veta hur man stänger av batterioptimering i en app.