HTC Desire 12‎

< < Menu

Vad gör Google Play Protect och hur kontrollerar jag om den är aktiverad?

Google Play Protect hjälper till att skydda din telefon mot potentiellt skadliga program.

När den är aktiverad kommer telefonen att blockera installation av program och ta bort program om säkerhetshot upptäcks.

1. Gå till Inställningar > Google > Säkerhet.
  2. Under Säkerhetsstatus trycker du på Google Play Protect.
  3. Om den inte är påslagen än trycker du på Skanna enheten för säkerhetshot för att aktivera Google Play Protect.