HTC Desire 12‎

< < Menu

Varför får jag inte meddelanden om e-post och snabbmeddelanden efter att skärmen har varit avstängd ett tag? Internetradiosändningen stannade också.

Om din telefon kör Android 7 eller högre och batterisparfunktionen är påslagen kan du uppleva följande:
  • E-post, snabbmeddelanden och andra program synkroniserar inte eller strömmar data förrän du öppnar dem.
  • Förutom HTC Väder-programmet, uppdateras inte andra program som använder platstjänster för att visa din aktuella plats.
  • Det går inte att använda Google Maps Navigation.
  • Telefonen vibrerar inte.
Om du upplever ovanstående, gör något av följande:
  • Kontrollera återstående batterinivå och vald batterinivå för batterisparinställningar. Om telefonens aktuella batterinivå är högre än den i batterisparinställningen, stäng av batterisparfunktionen.
  • Om du vill ha batterisparfunktionen påslagen kan du inaktivera batterioptimering i de program som synkroniserar data, strömmar media eller använder platstjänster.

Hur stänger jag av batterioptimering i program?

Om det finns appar som du inte vill ska ha batterioptimeringen aktiverad, så kan du stänga av funktionen i dessa appar.
  1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Batteri eller Ström.
  3. Tryck på Batterioptimering eller > Batterioptimering.
  4. Tryck på Inte optimerat > Alla appar för att se listan över alla appar.
  5. För att stänga av batterioptimering i en app, tryck på appnamnet och sedan på Optimera inte > Klart.

Upprepa denna åtgärd för att stänga av optimering för andra appar.

För att filtrera listan och se vilka appar som har batterioptimeringen inaktiverad, tryck på Alla appar > Inte optimerat.