HTC Desire 12‎

< < Menu

Hur delar jag mina telefons Internetanslutning med andra enheter?

Du kan dela din telefons dataanslutning genom USB, Wi‍-Fi eller Bluetooth.
  1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Mer > Internetdelning och portabel surfzon.
  3. Välj om du vill dela via USB-sammanlänkning, mobil Wi‍-Fi surfpunkt eller Bluetooth internetdelning. Om du ska dela telefonens dataanslutning via USB-internetdelning måste du först ansluta telefonen till datorn med den medföljande USB-kabeln.
    Obs!:
    • En anslutning till mobilt nätverk krävs. Kontakta din mobiloperatör för information om dataändringar. Utökad användning av din datanslutning, Wi‍-Fi eller Bluetooth kan tömma batteriet snabbare.
    • Vissa funktioner kanske inte är tillgänglig på alla telefoner.