HTC Desire 12‎

< < Menu

På vilket sätt sparar Program-viloläget i Android batteritiden?

I telefoner med Android 6 eller senare kommer program som är inaktiva medan skärmen är på att placeras i Program-viloläge för att spara batteritid. En app går in i App-viloläge under följande förutsättningar:
  • Telefonen laddas inte.
  • Du har inte öppnat eller använt appen på några dagar.
  • Inga förgrundsaktiviteter körs. Till exempel, appen spelar inte musik eller strömmar innehåll.
  • Appen har inga väntande meddelanden.

Under App-viloläget, kommer en inaktiv app ha nätverksåtkomst minst en gång om dagen. Aktiviteter såsom app-synkronisering kommer att skjutas upp tills det finns nätverksåtkomst.