HTC Desire 12‎

< < Menu

Hur sparar jag batteriet?

För att säkerställa en längre batteritid på telefonen kan du följa några av dessa tips:
  • I Inställningar, gå till Batteri för att se mer information för olika batteriförbrukningsmönster.
  • Använd programmet Boost+ för att kontrollera om det finns oregelbundna aktiviteter på din telefon som har hanterats eller som du måste avsluta. Detta program optimerar även systemresurser för att spara batteritiden medan du använder dina favoritprogram.
  • Vid användning av tillbehör med en USB-anslutning, se till att koppla bort den från telefonen när du inte använder den. Den kommer att fortsätta använda batteriet så länge den är ansluten till telefonen.
  • Du kan välja att slå på olika batteribesparfunktioner på telefonen, såsom Batterisparfunktion och Batterioptimering.