HTC Desire 12‎

< < Menu

Hur kontrollerar jag senaste programuppdateringar för min telefon?

HTC fokuserar på att erbjuda lämpliga programuppdateringar för telefonen. Du kan ställa in telefonen så att den automatiskt laddar ner systemuppdateringar när de blir tillgängliga.
  1. Ansluta till Internet med hjälp av Wi‍-Fi.
  2. Gå till Inställningar.
  3. Tryck på , sök efter Programvaruuppdateringar och tryck sedan på det i sökresultaten.
    Obs!: I vissa telefonmodeller kan du behöva söka efter Systemuppdatering.
Observera att telefoner inte får uppdateringen samtidigt eftersom den distribueras vanligtvis i omgångar för att undvika överbelastning av server. Om du har ett abonnemang med en operatör kan processen bli ännu längre eftersom operatören måste godkänna flera steg.