HTC Desire 12‎

< < Menu

Varför öppnas inte Google Assistant när jag säger "‍OK Google"‍?

Google Assistant är tillgänglig för telefoner som kör Android 6.0 och senare. Innan du kan säga "‍OK Google"‍ för att öppna Google Assistant måste du ställa in den och lära den att känna igen din röst. För att ställa in Google Assistant, anslut telefonen till internet, tryck in och håll ner STARTSIDA /Fingeravtrycksläsare.

För att Google Assistant ska svara på "‍OK Google"‍ och röstkommandon måste batterisparfunktion i Inställningar vara avstängt.

För att kontrollera om batterisparfunktionen är avstängt:

1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på Batteri eller Ström.
  3. Kontrollera att batterisparfunktionens knapp På/av är avstängd.