HTC Desire 12‎

< < Menu

Vad är skillnaden mellan att använda microSD-kortet som flyttbar lagring och intern lagring?

Använd microSD-kortet som flyttbar lagring när det redan finns innehåll såsom dina media och andra filer så att du inte förlorar dem. Att använda kortet som flyttbar lagring gör att du kan komma åt kortet på vilken som helst Android-telefon.

Om microSD-kortet är nytt eller inte har innehåll som du vill behålla, kan du ställa in det som intern lagring för din telefon. Telefonen måste köra Android 6 Marshmallow eller högre. Detta bidrar till att utöka telefonens lagringsutrymme eftersom du kan migrera appar som du har installerat och deras data till kortet. En viktig sak att komma ihåg är att efter att ha installerat microSD-kortet som intern lagring, kan kortet endast användas på den telefon där det formaterades. Du kommer inte att kunna sätta in och komma åt kortet på andra telefoner.

se användarhandboken eller guiderna för att få veta hur man ställer in microSD-kortet som intern lagring.