Säkerhetskopia och överföring

Återställa från HTC Backup

Om du säkerhetskopierade din gamla telefon med HTC Backup, kan du återställa din sparade säkerhetskopia till din nya HTC-telefon.
Viktigt:
  • Genom att återställa en säkerhetskopia kommer aktuella data och inställningar att skrivas över på HTC-telefonen.
  • Beroende på mängden innehåll kan återställningen av din säkerhetskopia via din dataanslutning till telefonen medföra extra datakostnader och ta lång tid. En Wi‍-Fi-anslutning rekommenderas.
  • För att återställa betalprogram måste du hämta och installera dem genom Google Play Store-programmet.
  1. När du är klar med inställningen av din nya HTC-telefon, öppna Meddelandepanelen och tryck sedan på meddelandet Överföra eller återställa innehåll.

Du kan också gå till Inställningar och trycka på System eller Säkerhetskopiering och återställning.

2. Tryck på Återställ från HTC Backup.

Om telefonen är förladdad med Android 6 eller senare version, blir du ombedd att ladda ner HTC Restore-programmet. Installera och öppna detta program och tryck sedan på Återställ från HTC Backup.

3. När skärmen HTC-konto visas, logga in med samma konto som du använde för att säkerhetskopiera din gamla telefon.

Din historik för säkerhetskopiering visas.

4. Välj en säkerhetskopia och tryck sedan på Nästa.
  5. Om du uppmanas, så logga in på ditt molnlagringskonto.
  6. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa din säkerhetskopia och fortsätta att ställa in din telefon.
  7. Dra för att öppna Meddelandepanelen och kontrollera om det finns något meddelande om att slutföra inställningen av telefonen.

Gratisprogram från Google Play Store återställs i bakgrunden och du kan följa förloppet via ett meddelande i statusfältet. För att återställa betalda program måste du hämta och installera dem från Google Play Store.