Säkerhetskopia och överföring

Överföra innehåll från en Android-telefon

På din gamla Android-telefon, hämta HTC-överföringsverktyg och använd det för att överföra ditt innehåll till din nya HTC-telefon.

Det innehåll som lagrats på din gamla telefon som HTC-överföringsverktyg kan överföra inkluderar kontakter, meddelanden, musik, foton, videor och vissa inställningar. Fler typer av data såsom samtalshistorik, e-postkonton och vissa HTC programinställningar kan överföras från HTC-telefoner som har HTC Sense 5.5 eller högre.

1. På din nya telefon, gå till Inställningar.
  2. Tryck på Hämta innehåll från en annan telefon eller System > Hämta innehåll från en annan telefon.
  3. Välj om du vill överföra från en HTC Android-telefon eller en annan Android-telefon.
  4. På skärmen Hämta innehåll från en annan telefon tryck på Nästa.
  5. Hämta och installera HTC-överföringsverktyg på din gamla telefon från Google Play Store-programmet och öppna verktyget.
  6. När du ser en PIN-kod på din gamla telefon, se till att samma PIN-kod visas också på din nya HTC-telefon innan du fortsätter.
    Obs!: Om PIN-koden inte visas, tryck på Försök igen på din gamla telefon. Om den fortfarande inte visas, kan detta innebära att den gamla telefonen inte kan ansluta till din HTC-telefon. När detta händer, prova en annan överföringsmetod.
  7. På din gamla telefon trycker du på Bekräfta.
  8. På din gamla telefon, välj de innehållstyper som du vill överföra och tryck sedan på Överför.
  9. Vänta tills överföringen är klar.
  10. Tryck på Klar på båda telefonerna.