HTC Desire 12‎

Guide Downloads

< < Menu

A HTC Desire 12 első beállítása

A HTC Desire 12 első bekapcsolásakor – illetve gyári alapállapotba állításkor – a készülék felkéri a beállítások megadására.
Fontos: Ha vannak előző telefonján olyan adatai, amiket új telefonjára át szeretne másolni, előbb készítsen előző telefonja adatairól biztonsági mentést. Útmutatért lásd htc.com/support/backup-and-transfer/.
  1. Ha hangos visszajelzéssel kell navigálnia, kapcsolja be a TalkBack funkciót úgy, hogy két ujját az első képernyőre helyezi, és ott tartja, amíg egy üzenetet, majd egy sípolást nem hall.

    Vagy, ha véletlenül engedélyezte a TalkBack funkciót, a képernyőn megjelenő útmutató segítségével kapcsolja ki.

  2. Válassza ki a használni kívánt nyelvet, olvassa el és fogadja el a felhasználási feltételeket, válassza ki internetkapcsolatát, majd jelentkezzen be Google fiókjába.
  3. A képernyőn, ahol a rendszer megkérdezi, mely készülékről szeretné a visszaállítást végezni, tegye az alábbiak egyikét:
    • Ha Google fiókja segítségével készítettt biztonsági másolatot a régi telefonjáról, érintse meg a telefon nevét. Érintse meg a gombot a telepítendő alkalmazások kiválasztásához, majd érintse meg a Visszaállítás gombot.
    • Ha friss beállításokkal szeretne indítani, válassza a Nincs visszaállítás lehetőséget.
  4. A Google services képernyőn ellenőrizze, hogy a Biztonsági mentés a Google Drive-ra opció be van-e kapcsolva, hogy engedélyezhesse az automatikus biztonsági mentést. Javasoljuk, hogy a Hely és Eszközkarbantartás alatti opciók is legyenek bekapcsolva.
  5. Állítsa be a Google Assistant, vagy tegye meg később. Részletekért lásd support.google.com/assistant/.
  6. Jelentkezzen be HTC fiókjába, hogy az ott megadott hitelesítési adatokkal be tudjon jelentkezni más HTC szolgáltatásokba, mint a Témák és a HTC Sense Companion.
  7. A telefon beállításának befejezéséhez kövesse a fennmaradó utasításokat.
Megjegyzés: Az olyan szolgáltatások, amelyek internetkapcsolatot igényelnek – például a helymeghatározás alapú szolgáltatások vagy az online fiókok automatikus szinkronizálása – az adatforgalomból adódóan többletköltséget jelenthetnek. A túl magas adathasználati díjak elkerülése érdekében tiltsa le ezeket a szolgáltatásokat a Beállítások alatt. További információ a helyszolgáltatásokról: Helybeállítások.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?