HTC Desire 12‎

Guide Downloads

< < Menu

A HTC Desire 12 biztonsági mentése

A HTC Desire 12 tartalmáról, például az alkalmazásadatokról és a beállításokról biztonsági mentés készíthető a Google Drive tárterületére, így szükség esetén visszaállíthatók a tartalmak.
  1. A Kezdőképernyőn húzza az ujját felfelé, majd érintse meg a Beállítások > Biztonsági mentés és visszaállítás lehetőséget.
  2. Érintse meg az Adataim biztonsági mentése elemet.
  3. A Be/ki kapcsolóval kapcsolja be a szolgáltatást, majd érintse meg a gombot.
  4. Ellenőrizze, hogy az Automatikus helyreállítás be van-e kapcsolva.

    Ezzel engedélyezi, hogy a rendszer helyreállítsa az Android biztonsági mentési szolgáltatás által mentett alkalmazásadatokat és beállításokat, amikor Ön újratelepíti valamelyik alkalmazást a HTC Desire 12 készülékre.

Tipp: Ha az elsődleges Google fióktól eltérő fiókban szeretné tárolni a biztonsági mentéseket, érintse meg a Biztonsági mentés fiókja elemet, majd válassza ki a kívánt Google fiókot. A Fiók hozzáadása elemet megérintve új Google fiókot is felvehet.

Milyen típusú adatokról készülhet biztonsági mentés?

Az Android 7-as verzióját futtató készülékeken az alábbi elemekről készíthet biztonsági másolatot Google fiókja segítségével:

Kezdőképernyő Háttérkép
Alkalmazáslista
  • Az Google Play áruházonból telepített alkalmazások.
  • Az alkalmazásképernyők rácsmérete, rendezési sorrendje és az Egyéni nézetben létrehozott alkalmazásmappák.
Alkalmazásadatok és beállítások
  • Híváslista.
  • Google Naptár- és Gmail-beállítások.
  • Google fiókjába szinkronizált adatok, például Google névjegyek és naptáresemények.
  • A HTC alkalmazásokban lévő adatok, például az Névjegyek alkalmazás névjegyei, melyeket a telefonra mentett, az Óra és Időjárás városlistája, valamint a Levelezés alkalmazás fiókjai.
  • A telepített, harmadik féltől származó alkalmazások adatai és beállításai, amennyiben ezek az alkalmazások engedélyezik azt.
Eszközbeállítások Csengőhangok, Wi‍-Fi hálózatok és azok jelszavai, és bizonyos készülékbeállítások.

Az Automatikus biztonsági mentés rendszeres időközönként biztonsági mentést készít telefonjáról egy privát mappába a Google Drive tárhelyén. Erre 24 óránként kerül sor, amikor Ön éppen nem használja a telefont, tölti azt, valamint a készülék csatlakoztatva van egy Wi‍-Fi hálózatra.

A biztonsági mentések helyigénye nem csökkenti a Google Drive tárhelykvótát. A nagyméretű, illetve az alkalmazások fejlesztői által kihagyottként megjelölt fájlokról nem készül biztonsági mentés.

Megjegyzés: A régi telefonról mentett háttérkép visszaállíthatósága attól függ, hogy a régi telefon és a HTC Desire 12 felbontása kompatibilisek-e egymással.
Was this information helpful?

Can’t find what you’re looking for?