HTC Desire 12‎

< < Menu

Din kontaktliste

Programmet Kontakter lister alle de kontakter, du har lagret på HTC Desire 12 samt fra onlinekonti, du er logget på. Brug programmet Kontakter til let at administrere kommunikation med personer, der betyder noget for dig.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Kontakter.
    Screen showing your phonebook with all your contacts listed.
  2. På listen Dine kontakter kan du:
    • Se din profil og redigere dine egne kontaktoplysninger.
    • Oprette, redigere, finde eller sende kontakter.
    • Tryk på en kontakts billede for at finde måder, hvorpå du hurtigt kan få forbindelse til vedkommende.
Tip: Hvis du vil sortere din kontakter efter for- eller efternavn, trykker du på > Indstillinger > Sortér efter.