HTC Desire 12‎

< < Menu

Wi‍-Fi forbindelse

For at kunne bruge Wi‍-Fi, skal du have adgang til et trådløst adgangspunkt eller ​“‍hotspot”.
Bemærk: Tilgængelighed og styrke for et Wi‍-Fi-signal vil variere, afhængigt af genstande som f.eks. bygninger eller en væg, mellem de rum, som Wi‍-Fi-signalet skal passere.

Tænde/slukke for Wi‍-Fi

1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Wi-Fi, og tryk så på Til/Fra-kontakten for at slå Wi‍-Fi til eller fra. Der vises en liste med registrerede trådløse netværk.
Tip:
  • Søg manuelt efter Wi‍-Fi-netværker, ved at trykke på > Opdater.
  • Tryk på for at se gemte netværk og aktivere en anmeldelse, når offentlige Wi‍-Fi er tilgængelige, og angiv Wi‍-Fi-status under dvaletilstand.

Sådan oprettes der forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk

1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Tryk på det Wi‍-Fi-netværk, du vil oprette forbindelse til.
  3. Hvis du har valgt et sikret netværk, skal du indtaste netværksnøglen eller adgangskoden.
  4. Tryk på Forbind. Du vil se Wi‍-Fi-ikonet i statusbjælken, når du er forbundet.

Oprette forbindelse til et Wi‍-Fi-netværk via WPS

Hvis du bruger en Wi‍-Fi-router med Wi‍-Fi-beskyttet opsætning (WPS), kan du nemt forbinde din HTC Desire 12.
  1. Slå Wi‍-Fi til, og se listen med registrerede Wi‍-Fi-netværker.

Se Tænde/slukke for Wi‍-Fi.

2. Tryk på > Avanceret > WPS-trykknap, og tryk derefter på WPS-knappen på din Wi‍-Fi router.
    Bemærk: For at bruge Wi‍-Fi-beskyttet opsætning (WPS) PIN-metode, skal du trykke på > Avanceret > Angiv WPS-pinkode.