HTC Desire 12‎

< < Menu

Sådan bruges din HTC Desire 12, som et Wi‍-Fi hotspot

Du kan dele din dataforbindelse med andre enheder, ved at lave din HTC Desire 12 om til et Wi‍-Fi hotspot.

Vigtigt:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste. Enheder, der har oprettet forbindelse til dit Wi‍-Fi-hotspot, bruger data fra dit dataabonnement.
  1. Fra Startskærmen swiper du op og trykker på Indstillinger.
  2. Under Tryk på Trådløs og netværk, tryk Mere.
  3. Tryk på Tethering og bærbart hotspot > Wi-Fi-hotspot.

Første gang du slår Wi‍-Fi hotspot til, skal du konfigurere det.

4. Tryk på Konfiguration af Wi-Fi-hotspot og hotspotnavnet eller brug standardindstillingen.
  5. Indtast en adgangskode eller brug standardkoden.

Adgangskoden er den nøgle, andre personer skal indtaste på deres enheder, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC Desire 12 som en trådløs router.

6. Tryk på Gem.
  7. Tryk på knappen Mobilt Wi-Fi-hotspot Til/Fra for at slå det til.

HTC Desire 12 er klar til brug som et Wi‍-Fi hotspot, når du ser på statuslinjen.

Vigtigt: For at minimere sikkerhedsrisici, skal du bruge standard sikkerhedsindstillingerne og angive en sikker og entydig adgangskode.