HTC Desire 12‎

< < Menu

Slå låseskærmen fra

Vil du hellere undvære at skulle låse op for telefonen, hver gang du vækker den? Du kan slå låseskærmen fra i Indstillinger.
Vigtigt: Det anbefales at du har en skærmlås, som kan hjælpe med at sikre telefonen mod uønsket adgang.
  1. Fra Startskærm swiper du op og trykker på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Under Enhedssikkerhed trykker du på Skærmlås.
  3. Angiv eller bekræft din låseskærm og tryk på Ingen > Ja, fjern det.

Hvis du vil slå låseskærmen til igen, trykker du på Skærmlås igen.